VXA-47A5 branch modul distributer

Distributer signala. Separator modula (signal distributor) VXA-47A5 olakšava instalaciju dvožičnog sistema video interfona “EURA 2 EASY” u situacijama kada se zahteva više instalacija do 4 monitora u jednom apartmanu, čime se značajno smanjuje dužina korišćenih priključnih kablova.

VXA-48A5 modul za komunikaciju telefonom

VXA-48A5 je poseban modul koji je u potpunosti kompatibilan sa “Eura 2 Easy” koji se koristi za usmeravanje poziva sa pozivne table na korisničke fiksne ili mobilne telefone.

VXA-58A5 Dodatni panel za spoljne jedinice

VXA-58A5 Dodatni panel za spoljne jedinice Dodatni panel za spoljne jedice serije VDA sa tri otvora.

VXA-59A5 Dodatna pozivna tabla sa 12 tastera

VXA-59A5 Dodatna pozivna tabla sa 12 tastera – nerđajući čelik – otporan na vremenske uslove, IP44 – ugradna montaža – Pozadinsko osvetljenje tastera – Spoljne dimenzije kasete: 316 x 133 x 48 mm (ŠVD)

VXA-62A5 modul za komunikaciju telefonom

VXA-62A5 je poseban modul koji je u potpunosti kompatibilan sa “EURA 2 EASY” koji se koristi za usmeravanje poziva na eksterni video interfon na stanarskim kasetama na korisnicima fiksne ili mobilne telefonije.

VXA-64A5 Senzitivna tastatura sa pozadinskim osvetljem

VXA-64A5 Senzitivna tastatura sa pozadinskim osvetljem – Mogućnost otključavanja ulaznih vrata unošenjem korisničkog PIN koda. – Mogućnost pozivanja vlasnika apartmana samo unošenjem broja apartmana – IP54 zaštita

VXA-66A5 Plasticni okvir za dodatnu listu stanara sa pozadinskim osvetljenjem

VXA-66A5 Plasticni okvir za dodatnu listu stanara sa pozadinskim osvetljenjem – Plastični okvir za dodatnu listu stanara sa pozadinskim osvetljenjem. – IP20 zaštita

VXA-69A5 modul za dodatak CCTV kamere

VXA-69A5 modul za dodatak CCTV kamere Modul VXA-69A5 je kompatibilan sa 2-žičnim sistemom Eura 2 Easy i koristi se za proširenje funkcionalnosti sistema povezivanjem dodatnih analognih kamera. Jedan modul može podržati do četiri kamere: dve kamere i dva analogna CCTV kamera sa 2 žice.

VXA-70A5 upravljacki modul ekspander

VXA-70A5 je poseban modul koji je u potpunosti kompatibilan sa sistemom Eura 2 Easy. Jednostavno proširuje funkcionalnost sistema sa mogućnošću podrške za drugom elektro bravom na sistemu ili dodatnom kontrolom osvetljenja. Modul takođe omogućava velike strujne vijke i oslobađa bravu pritiskom na normalno otvorenu (na izlazu objekta).

VZA-53A5 napajanje 24V/1A

VZA-53A5 napajanje 24V/1A

VZA-55A5 napajanje 24V/4.5A

VZA-55A5 napajanje 24V/4.5A

VZA-57A5 napajanje DC24V/1.5A

Napajanje VZA-57A5 V.2 na integrisani video sistem sa 2-žičnim sistemom povezivanja Eura 2.

Interfonski sistemi

Interfoni se danas mogu videti na svakom koraku. Njihova upotreba je neizostavna kada govorimo o osnovnoj bezbednosti nekog objekta (stambene zgrade, poslovne zgrade, privatne kuće).

Sa razvojem tehnologije razvijala se i potreba za unapređenjem interfonskih sistema. Tako danas imamo Video interfon, koji osim glasa/zvuka prenosi i sliku u realnom vremenu, što dodatno olakšava identifikaciju lica koje želi odobren pristup.

Osnovna podela interfona je na Audio interfone i Video interfone. Dalje postoje Analogni i Digitalni sistemi koji se razlikuju po svojoj funkcionalnosti.

Digitalni interfonski sistemi pružaju modernu tehnologiju i funkcije kao što su pregled preko mobilnog telefona, otvaranje vrata preko mobilnog, audio-video dvosmernu komunikaciju i povećane mogućnosti povezivanja sa uređajima drugih proizvođača.

U našoj ponudi možete pronaći i Analogne i Digitalne interfonske sisteme.

Ukoliko imate pitanje ili nedoumicu, budite slobodni da nas pozovete. Naši komercijalisti će Vam rado pomoći u izboru adekvatnog sistema za vaše potrebe.

 

Video Interfoni

Video interfoni predstavljaju ključnu komponentu savremenih sistema bezbednosti za domove i stambene zajednice. Ovi uređaji nude niz osnovnih karakteristika koje unapređuju nivo zaštite i omogućavaju efikasnu komunikaciju sa posetiocima. Evo nekoliko ključnih karakteristika video interfona:

 

  1. Kristalno jasna slika i zvuk: Video interfoni pružaju visokokvalitetnu sliku i čist zvuk, što omogućava preciznu identifikaciju posetilaca i efikasnu komunikaciju bez obzira na uslove.

  2. Noćni vid: Funkcija noćnog vida omogućava nadzor i identifikaciju posetilaca i tokom noći ili u uslovima slabog osvetljenja, pružajući neprekidan nadzor.

  3. Jednostavna instalacija: Video interfoni su jednostavni za instalaciju, čineći ih pristupačnim rešenjem za svaki dom. Brza postavka omogućava trenutnu zaštitu.

  4. Povezivanje sa pametnim telefonima: Integracija sa pametnim telefonima pruža dodatnu fleksibilnost, omogućavajući nadzor i komunikaciju sa posetiocima iz udobnosti vašeg pametnog uređaja.

  5. Funkcija snimanja: Mogućnost snimanja događaja omogućava vam praćenje aktivnosti oko vašeg doma i pruža dokaze u slučaju potrebe za analizom ili bezbednosnim incidentima.

  6. Intuitivan sistem upravljanja: Ovi uređaji su opremljeni intuitivnim sistemom upravljanja, olakšavajući podešavanje i praćenje dešavanja. Korisnički prijateljski interfejs čini upotrebu jednostavnom.

  7. Praktičnost komunikacije: Video interfoni nisu samo sredstvo za bezbednost, već i praktičan način održavanja veze s posetiocima bez potrebe da napuštate svoj dom.

 

Investicija u video interfon znači investiranje u visokotehnološko rešenje koje unapređuje bezbednost i praktičnost vašeg doma ili stambene zgrade.