TELETEK

 

TELETEK ELECTRONICS

 

Bugarska kompanija TELETEK Electronics posluje uspešno već tri decenije na prostoru Evrope, u preko 65 zemalja i više hiljada sprovedenih instalacija za razne klijente.

Kao jedan od vodećih proizvođača protivprovalne i protivpožarne opreme, u jugoistočnoj Evropi su više nego prepoznatljiv brend, a u prilog tome idu i brojne pozitivne reakcije ogromnog broja kupaca i instalatera.

U prilog ovom proizvođaču idu brojna priznanja kao i EU standardi i sertifikacije koje mora svaki element sistema proći pre puštanja na tržište.

 

 

Zaštitite imovinu i ljudske živote kroz bezbedne, visokotehnološke, inovativne proizvode. Svesni smo glavnih globalnih trendova i izazova i nastojimo da stalno evoluiramo kroz sve inovativnije, visokotehnološke i kvalitetne proizvode.

 

  • Kvalitet - bez kompromisa. U svemu – proizvodima, uslugama, podršci, komunikacijama. Trudimo se ne samo da zadovoljimo potrebe naših kupaca, već i da ih prevaziđemo.

  • Izvrsnost – Trudimo se svakog dana da budemo bolji nego juče i ostvarimo nove pobede, pružajući najviši mogući kvalitet i vrednost kroz relevantna rešenja.

  • Tim – zajedno možemo više! Zajedno smo bolji! Pomažemo, sarađujemo, podržavamo, poštujemo svakog člana tima bez obzira na godine, pol, poziciju.

  • Inovacije – Nastojimo da razumemo potrebe naših kupaca i stalne promene u našoj industriji i odgovorimo inovacijama, poboljšanjima i novim rešenjima.

  • Integritet – plemenit, pošten, otvoren u svim našim akcijama i komunikacijama prema kolegama, kupcima i okolnoj zajednici Jednostavnost – bez pretenzija i falsifikata, samo prava vrednost, kako u komunikaciji tako iu proizvodima koje razvijamo.

  • Partnerstvo – verujemo da je izgradnja i održavanje jakih odnosa ključ našeg uspeha. Kroz saradnju, podršku i odličan timski rad, tesno sarađujući sa svim našim klijentima, želimo da stvorimo i uživamo u snažnom, trajnom i dugoročnom partnerstvu.

 

Kontaktirajte nas i dodatno se raspitajte o TELETEK brendu.

Posetite sajt proizvođača: https://teletek-electronics.com/en/