Citac ACR205-QR-MF za QR kod i Mifare

Citac ACR205-QR-MF za QR kod i Mifare

Citac kartica D4-C Mifare

D4-C Plastični čitač kartica, Mifare13.56MHz, Waterproof: IP68

Citac kartica D4-D Em-prox

D4-D Plastični čitač kartica, EM 125KHz, Waterproof: IP68

Dahua ASC1202B-D dvostrani kontroler pristupa za dvoja vrata

Dvostrani kontroler pristupa za dvoja vrata.

Dahua ASC1204B-S kontroler za 4 vrata

Jednostrani kontroler pristupa za četiri vrata

Dahua ASC2104B-T jednostrani eksterni kontroler za cetvoro vrata

Dahua ASC2104B-T jednostrani eksterni kontroler za cetvoro vrata

Dahua ASI1202M biometrijski citac za kontrolu pristupa

Samostalni MIFARE citac u antivandal kućištu.

Dahua ASI4231Y Terminal za kontrolu pristupa prepoznavanjem lica

Terminal za kontrolu pristupa prepoznavanjem lica.

Dahua ASR1200E-D citac kartica

Vodootporni RFID čitač kartica

Kontrola pristupa

Kontrola pristupa predstavlja sigurnosni sistem za kontrolu ulaska/izlaska iz nekog objekta ili prostora.

Najbolji primer kontrole pristupa je u velikim kompanijama, gde broj zaposlenih prelazi nekoliko stotina. Svaki zaposleni ima svoju karticu sa određenim pravima pristupa određenim spratovima, delovima objekta ili kancelarija, u zavisnosti od pozicije i senioriteta (Senior IT Manager može imati pristup server sobi, dok Junior neće - na primer).

Kontrola pristupa se uglavnom koristi za zgrade koje zahtevaju bolje mere bezbednosti i kontrole ulazaka i izlazaka. Koriste ih velike korporacije, javne i vladine institucije, finansijske grupe i istraživački centri, ali i sve ostale grupacije koje imaju potrebu za ovim vidom obezbeđivanja.

Ako hoćemo ući na primer u bioskop potrebna nam je karta koja ovde ima funkciju kontrole pristupa. Kase u trgovinskim radnjama su kontrola pri kontroli izlaska iz radnje, tako da nema potrebe za dodatnom kontrolom određenih radnji ili ulaza. Rampe na ulazu u parking prostor takođe predstavljaju vid kontrole pristupa.

Na stadionima imamo kapije i rampe za kontrolu karata, detektore za metal i oružje. Kontrolu pristupa predstavlja i interfon sa ugrađenim čitačem kartica na ulasku u stambenu zgradu. Mnogo je primera i načina primene, a mi smo tu da Vam pomognemo u izboru adekvatnog sistema za vaše potrebe.

Najčešće korišćeni sistemi kontrole pristupa se zasnivaju na RFID sistemu - key fob privesci i kartice.

Kontrola pristupa može da se vrši i putem otiska prsta, biometrije lica, skeniranjem zenice oka, ručnim terminalima, USB-om, skenerom...

Svaki sistem kontrole pristupa ima svoje prednosti, a zajedničko im je niz karakteristika u zavisnosti od modela - evidencija radnog vremena, generisanje izveštaja, automatsko slanje različitih tipova izveštaja na e-mail, status o prisutnosti, izdavanje (štampa) i uređivanje putnih naloga za putnička, motorna i kombinovana vozila - zavisno od Vaših želja.

U našoj ponudi možete pronaći sisteme za kontrolu pristupa koji su bazični (čitači kartica i tagova, šifratori), kao i napredne na bazi biometrije (čitač otiska dlana, otisci prstiju, vena na dlanu, sken lica...).