SAFIRE

Safire SF-ACREADER-CARD citac na USB

USB čitač kartica Identifikacija EM i MF kartica LED indikator Plug&Play

Safire SF-VI105E-IP pozivna tabla 1 taster

Video interfon IP 2MP kamera sa pinhole sočivom Dvosmerni audio Mobilna aplikacija za daljinsko praćenje Legura cinka Antivandal zaštita IK09 Površinska montaža PoE standard

Safire SF-AC3080KMFDR-IP kontroler za evidenciju radnog vremena

Safire terminal za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa;

Safire SF-AC3003KMFD-IP kontroler za evidenciju radnog vremena

Kontrola pristupa i ERV; Otisak prsta, MF kartice i šifrator; 1.000 kartica / 100.000 zapisa; TCP/IP, USB, modovi za ERV; Integrisan kontroler (Relej i zvono);

Safire SF-MNT22-FHD-V3 Profesionalni FullHD LED 22 inca monitor za CCTV

Profesionalni monitor za potrebe video nadzora. LED ekran 21.5 inča. FullHD rezolucija ekrana (1920 x 1080).

 

Safire

 

Safire je evropski referentni brend u profesionalnim sistemima video nadzora, koji pokriva sve dostupne tehnologije za bezbednost objekata.

Kao deo kompanije Visiotech, koja je vodeća kompanija u sektoru distribucije bezbednosnih rešenja u Evropi, Safire brend je prisutan na tržištu u preko 65 država. Pored široke prisutnosti, od velikog značaja za rasprostranjenost brenda je zaslužna i velika referentna lista završenih projekata širom sveta.

 

Safire Face recognition feature

 

Pored video nadzor sistema, opreme za kontrolu pristupa i prisutnosti, video interfona, pribora za profesionalce u oblasti bezbednosti i prilagođenog softvera, Safire se može pohvaliti i velikim izborom dodatne opreme.

Kao najbolja alternativa tradicionalnoj bezbednosti, nudi kompletna rešenja za profesionalce iz sektora. Katalog njihove opreme zadovoljava od osnovnih instalacija do najsloženijih i najprofesionalnijih projekata. Odnos cena/kvalitet i najbolji izbor proizvoda čine brend Safire poželjnim izborom pri projektovanju malih, srednjih i velikih sistema tehničke zaštite.

 

Safire tehnologije video nadzora

 

Kao njihov partner na teritoriji Srbije, MS Security System tim je tu da Vam pruži svu potrebnu podršku pri selekciji i izboru opreme, tehničku i projektnu dokumentaciju i tehničku podršku.

Želimo da vaš projekat odgovara potrebama vašeg klijenta i da odgovara njihovoj investiciji. Tu smo da vam pomognemo i pružimo smernice iz ranih faza projekta.

Naš projektni tim ima veliko iskustvo u projektovanju bezbednosnih projekata i zajedno sa našim tehničkim i prodajnim timovima pobrinućemo se da vaše instalacije budu po standardima vrhunskog kvaliteta.

 

Budite slobodni da nas kontaktirate i da se dodatno raspitate o ponudi brenda Safire.

Posetite i sajt brenda - https://www.safirecctv.com/