PARADOX

Paradox

 

Paradox Alarm je kanadska kompanija koja se specijalizovala za proizvodnju i distribuciju sigurnosnih sistema za domove, poslovne objekte i industrijske objekte. Osnovana je 1989. godine, a danas je prepoznata kao jedna od vodećih firmi u svojoj oblasti.

 

Paradox Alarm svojim korisnicima nudi širok spektar sigurnosnih sistema, uključujući protivprovalne sisteme, protivpožarne sisteme, video nadzor, kontrole pristupa i mnoge druge. Svi proizvodi su visokog kvaliteta i dizajnirani su tako da pružaju najbolju moguću sigurnost i zaštitu.

 

Svake godine, ulažu velika sredstva u svoj istraživačko-razvojni tim. Fokus kompanije Paradox je stalno usmeren na budućnost, težeći stalnom unapređenju svojih proizvoda i prilagođavanju novim tehnologijama i standardima života. Tim za istraživanje i razvoj u Paradox Innovation-u stalno radi na stvaranju inovativnih proizvoda koji su lako upotrebljivi i koji se ističu po svojoj tehnološkoj i estetskoj vrednosti.

 

Od 1989. godine, njihov poslovni cilj je pokretao razvoj revolucionarnih proizvoda. Počeli su sa impresivnom linijom detektora pokreta čiji su patenti i danas u upotrebi. U 1996. godini, predstavili su Digiplex seriju sigurnosnih sistema, koja je sadržavala njihov enkriptovani proširivi bus sistem. U 2001. godini, predstavili su opsežan niz bežičnih sistema, uključujući nagradjeni Magellan all-in-one konzolu. U poslednjih nekoliko godina, fokus im se postepeno preusmeravao ka razvoju softvera. U 2007. godini, redizajnirali su mnoge proizvode i preusmerili ih na nove platforme, uključujući MG, SP i EVO serije. Takođe su predstavili napredne komunikacione module koji koriste GSM i IP i hardver koji se može nadograđivati na terenu. Ponosni su i na svoju istoriju i pokazali su to ponovnim predstavljanjem Elegance-a, lepo dizajniranog detektora pokreta koji su prvi put proizveli pre 20 godina.