Nx Witness L01-NXWI Professional Recording License

Nx Witness je softversko rešenje za upravljanje video zapisima koje je lako instalirati i održavati, odmah upotrebljivo i radi kako se očekuje.
SKU: NX001

Licenca za softver: L01-NXWI - licenca za jedan uređaj!

Nx Witness je softversko rešenje za upravljanje video zapisima koje je lako instalirati i održavati, odmah upotrebljivo i radi kako se očekuje.

Softver je dizajniran da se koristi trenutno, Nx Witness omogućava korisnicima da svoj IP nadzorni sistem podignu i pokrenu za nekoliko minuta. Pored toga, ovaj sloj Nx Witness Cloud-a omogućava korisnicima da se daljinski povežu i upravljaju neograničenim brojem sistema iz jednog web interfejsa koji je jednostavan za korišćenje. Korisnici mogu da rade kroz arhive u pametnoj pretrazi koristeći bilo koju kombinaciju pokreta, događaja, obeleživača, metapodataka i vremena.

Pored ovoga, možete pretraživati objekte kao što su ljudi, registarske tablice, lica, odeća i torbe itd. pomoću integrisanih dodataka computer vision partnera. Neograničen broj sistema može biti povezan na jedan nalog za upravljane usluge ili velike poslovne klijente.

Uz Nx Witness, korisnici mogu da upravljaju lokalnim HDD-ovima i NAS uređajima. Pogledajte statistiku korišćenja u realnom vremenu i inteligentno koristite raspoloživi prostor. Birajte između desetina integracija do video analitike, kontrole pristupa, alarmnih sistema i hiljada hiljada platformi zasnovanih na oblaku.

Redizajnirane PTZ kontrole - Intel Quick Sync Video za desktop - Nove opcije za uklanjanje krivljenja sočiva ribljeg oka (Fisheye) - Više podrške za analitiku u kameri - Upravljajte postavkama kamere - Upravljajte postavkama servera - Upravljajte licencama - Upravljajte lokalnim korisnicima;

 Za više informacija nas kontaktirajte.