O nama


Godine 2013. osnovali smo kompaniju MS Security System doo sa osnovnim ciljem kako ljudima obezbediti sigurnost i udobnost na mestima u kojima borave, rade, odmaraju se ili stvaraju. Želimo da novim pristupom na tržištu, a shodno dugogodišnjem iskustvu, ponudimo nove tehnologije i rešenja. Nastojimo biti bolji, tačniji i efikasniji i da se na taj način definišemo na tržištu.

Delatnost firme MS Security System vezana je za distribuciju sigurnosnih sistema za detekciju i zaštitu od provale, sistema za video nadzor, požara, sistema kontrole pristupa i evidencije radnog vremena, sigurnosnih sistema za hotele, zvučne i svetlosne signalizacije, perimetrijske zaštite i „smart home“ sistema.

Kako bismo našim korisnicima pružili kvalitetnu i kompletnu uslugu sarađujemo isključivo sa renomiranim svetskim proizvođačima. Naša kompanija ima za cilj da zapošljava inženjerski i tehnički tim koji se sastoji od stručnjaka koji imaju višegodišnje iskustvo u tehničkoj zaštiti i čije se znanje konstantno usavršava redovnim obukama kod naših principala. Kako bi naši partneri i klijenti stekli bolji utisak o kvalitetu i funkcionalnosti opreme koju zastupamo, u našim prostorijama se nalazi potpuno opremljen showroom u kome se izloženi modeli mogu pogledati i testirati. Pored showroom-a posedujemo i potpuno opremljen prostor za obuku korisnika sa svim neophodnim nastavnim sredstvima.

Kroz konstantno ulaganje u nove tehnologije sa snažnim i iskusnim timom i uz odabir vrhunskih principala, MS Security ima za cilj da Vam ponudi usluge najvišeg kvaliteta i uvek dostupnu tehničku podršku. Celokupan paket naših usluga koncipiran je tako da poštujemo dogovore, uslove i rokove jer nam je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu.

Vaš MS Security System tim